Eigentijds maar onveranderd Dansen in Stijl bij Dansschool De Rijk in Nieuwegein...


In Nieuwegein, vlak bij de oever van de Lek op een steenworp afstand van de A2, bevindt zich ’t Veerhuis, de locatie waar Dansschool De Rijk vijf avonden per week danslessen verzorgt.
’t Veerhuis biedt je een mooie zaal met een goede dansvloer, airco, openbaar wifi, gratis parkeren en is goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Voor, tijdens en na de lessen is er ruim voldoende gelegenheid om aan de gezellige bar een drankje te gebruiken of iets te eten in het restaurant.

Bekijk deze website voor ons uitgebreide aanbod aan Stijldansen voor paren en scholieren.

Het eerstvolgende danscafé of themabal bij Dansschool De Rijk is op
Er zijn nog geen data van een danscafé of themabal bekend.
En weet je dit al?
(Opnieuw) leren stijldansen op een eigentijdse manier?

Maak kennis met stijldansen, kijk of je het leuk vindt en ervaar onze eigentijdse manier van lesgeven die voor iedereen toegankelijk is!

Vanaf zondag 13 februari starten we met een versnelde beginnerscursus van 14 lessen waarin je het volledige beginnersprogramma leert. Wil je kennis maken met onze dansschool, de manier van lesgeven of kijken of stijldansen iets voor jullie is? Volg dan eerst een gratis proefles!
Bekijk hier de data van alle (geplande) proeflessen
De dansschool gaat weer open vanaf zondag 16 januari!

Na de persconferentie van vrijdag 14 januari hebben we te horen gekregen dat de dansscholen in Nederland weer open mogen! Wat een goed nieuws!

Bekijk hier wanneer je les weer begint.

   © Copyright 2020, J4Dnl. Alle rechten voorbehouden aan Dansschool De Rijk