Eigentijds maar onveranderd Dansen in Stijl bij Dansschool De Rijk in Nieuwegein...


In Nieuwegein, vlak bij de oever van de Lek op een steenworp afstand van de A2, bevindt zich ’t Veerhuis, de locatie waar Dansschool De Rijk vijf avonden per week danslessen verzorgt.
’t Veerhuis biedt je een mooie zaal met een goede dansvloer, airco, openbaar wifi, gratis parkeren en is goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Voor, tijdens en na de lessen is er ruim voldoende gelegenheid om aan de gezellige bar een drankje te gebruiken of iets te eten in het restaurant.

Bekijk deze website voor ons uitgebreide aanbod aan Stijldansen voor paren en scholieren.

Het eerstvolgende danscafé of themabal bij Dansschool De Rijk is op
Zaterdag 31 juli 2021Danscafé voor leden
Reserveer hier voor eerste shift
Zaal open:
Einde:
19:20 uur
21:30 uur
Zaterdag 31 juli 2021Danscafé voor leden
Reserveer hier voor tweede shift
Zaal open:
Einde:
21:35 uur
23:45 uur
En weet je dit al?
We mogen weer open!

Afgelopen vrijdag tijdens de persconferentie hebben we te horen gekregen dat de dansscholen weer groepslessen mogen geven. Dat is natuurlijk fantastisch nieuws!

En gelukkig lopen de besmettingen en ziekenhuis/I.C. opnames snel terug. Na het bekijken van de geboortejaren van onze leerlingen kunnen we ook concluderen dat ruim 2/3 van de mensen gedeeltelijk of geheel is gevaccineerd!

Dit houdt in dat we vanaf dinsdag 8 juni onze danslessen weer gaan hervatten. Er zijn natuurlijk nog wel maatregelen zoals de 1,5 meter die we in acht moeten nemen. Er wordt een dezer dagen een nieuw protocol voor de danssector opgesteld, zodra deze klaar is zullen we die op de website plaatsen.
Lees meer over de Corona update's

   © Copyright 2020, J4Dnl. Alle rechten voorbehouden aan Dansschool De Rijk