Eigentijds maar onveranderd Dansen in Stijl bij Dansschool De Rijk in Nieuwegein...

Decennia lang is de naam De Rijk verbonden aan het stijldansen in Midden-Nederland. Onze school kent een rijke historie. In 1943 richtten Henk en Wati de Rijk een dansschool op aan de Nieuwegracht te Utrecht. In de jaren tachtig namen hun kinderen Marcel en Ratna het bedrijf over, en breidden de school uit met twee vestigingen aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht en aan de Erfstede te Nieuwegein.

Vanaf 1 juli 2015 is Hans van de Hoef als eigenaar gestopt met zijn bedrijf en is Marcel van Walsem (voormalig bedrijfsleider) een nieuwe onderneming gestart met de naam Dansschool De Rijk. De dansschool verhuisde van de Erfstede bij City Plaza naar ’t Veerhuis in Nieuwegein-Zuid maar behield de vertrouwde naam Dansschool De Rijk.

In Nieuwegein, vlak bij de oever van de Lek op een steenworp afstand van de A2, bevindt zich ’t Veerhuis, de locatie waar Dansschool De Rijk vijf avonden per week danslessen verzorgt.
’t Veerhuis biedt u een mooie zaal met een goede dansvloer, gratis parkeren en goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Voor, tijdens en na de lessen is er ruim voldoende gelegenheid om aan de gezellige bar een drankje te gebruiken of iets te eten in het restaurant.

Wilt u eens kennis komen maken met stijldansen of de draad weer oppakken? Kom gerust langs op één van de kennismakingslessen.

   © Copyright 2017, J4Dnl. Alle rechten voorbehouden aan Dansschool De Rijk