Eigentijds maar onveranderd Dansen in Stijl bij Dansschool De Rijk in Nieuwegein...


Stijldansen voor paren
We merken het allemaal; het leven wordt steeds drukker. Tijd samen is vaak moeilijk te realiseren: werk, kinderen, vrienden en kennissen, het neemt allemaal tijd in beslag. Hoe combineert u bijkomen van het dagelijks leven met een gezellige avond uit met uw partner?

Door het volgen van een stijldanscursus kunt u samen even ontsnappen aan de drukte van de dag. Samen een keer in de week een gezellig avondje weg! In een sfeervolle ambiance dansen op de muziek van toen en nu. Wat wilt u nog meer?
Het voordeel van deze hobby is dat u als ouder niet direct een hele avond weg hoeft te zijn. Uiteraard is dit wel mogelijk. Wanneer u langer uit wilt zijn, kunt u bij ons (voor en na de les) lekker even bijkletsen met uw collega-dansers. Natuurlijk kunt u ook altijd nog even kijken bij de groep die na u komt. En wat dacht u van de gezellige dansavonden die een aantal keren per maand plaats vinden? Een ideale avond vol gezelligheid, dans en goede muziek!


Flexibele lesdag

Als u zich bij ons voor een cursus in september inschrijft, kunt u kiezen uit een van de lesdagen. Bent u een les verhinderd, dan kunt u deze les op een van de andere dagen in dezelfde week inhalen. Het is ook geen probleem als u een keer een week moet missen. Wij herhalen in de les erna altijd eerst wat we in de vorige les hebben gedaan en gaan dat weer goed oefenen. Graag helpen wij u even extra als dat nodig mocht zijn. Dus ook met wisselende diensten of een drukke agenda kunt u prima bij ons terecht.

Onderstaande dansen leer je bij ons in het eerste jaar:

°   Engelse wals
°   Cha cha cha
°   Tango
°   Rumba
°   Weense wals
°   Jive
°   Quickstep
°   Swing fox


Gevorderden cursussen

Uiteraard kan je verder met dansen na een 1e jrs cursus. In het 2e jaar leer je tevens de Samba. In het 3e jaar leer je de Paso Doble. In het 4e jaar leer je de Slow Foxtrot. Heb je eerder gedanst dan kan je altijd in een gevorderde cursus instappen.

Stijldansen senioren 60+
Bent u iemand die vroeger met veel genoegen heeft gedanst en nu weer op zoek is naar het plezier van het stijldansen?
Dan is de cursus Stijldansen voor senioren (60+) zeker geschikt voor u! Deze programma's zijn speciaal voor senioren die op hun eigen tempo weer willen dansen.
Of u nu jaren geleden hebt gedanst of juist op zoek bent naar een leuke manier om samen weer sociaal actief te zijn, bij ons bent u dan zeker aan het juiste adres.
Er wordt wel verwacht dat u de basispassen van de dansen nog kent.

Privélessen
Naast de reguliere groepslessen bieden wij ook de gelegenheid om 1 of meerdere privélessen te boeken. Deze lessen gaan op afspraak en worden aan jouw niveau aangepast en zijn dus uitermate geschikt voor beginners (aanstaande bruidsparen), gevorderden en wedstrijdparen.


   © Copyright 2017, J4Dnl. Alle rechten voorbehouden aan Dansschool De Rijk