Dansles krijgen van een ervaren team allround dansleraren...

Onze school kent een rijke historie. In 1943  richtten Henk en Wati de Rijk een dansschool op aan de Nieuwegracht te Utrecht. In de jaren tachtig namen hun kinderen Marcel en Ratna het bedrijf over, en breidden de school uit met twee vestigingen aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht en aan de Erfstede te Nieuwegein.
Vanaf 1 juli 2015 is Hans van de Hoef als eigenaar gestopt met zijn bedrijf en is Marcel van Walsem (voormalig bedrijfsleider) een nieuwe onderneming gestart met de naam Dansschool De Rijk. We geven les in ’t Veerhuis te Nieuwegein Zuid waar wij de beschikking hebben over een mooie danszaal.


Graag stellen wij ons team aan je voor.

Marcel van Walsem
Marcel, voormalig wedstrijddanser in Ballroom-dansen, was de rechterhand van Hans in Nieuwegein. Hij heeft ruim 20 jaar ervaring in het geven van danslessen aan beginnende tot vergevorderde dansers en wedstrijdparen. Marcel verzorgt de lessen op dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Tevens is hij de nieuwe eigenaar van Dansschool De Rijk.

Sandra Bakker
Sandra is samen met haar broer Richard voormalig Nederlands kampioen latijns-amerikaans dansen en heeft reeds 20 jaar ervaring als allround danslerares en verzorgt de clublessen op donderdagavond.


   © Copyright 2017, J4Dnl. Alle rechten voorbehouden aan Dansschool De Rijk