Ervaren of dansen iets voor jullie is ? Maak in 10 lessen kennis met onze manier van lesgeven.


Kennismaken met stijldansen in een paar lessen.
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je graag stijldansen leren? Dan is onze kennismakingscursus in 10 lessen van 60 minuten precies wat je zoekt! Of je nu nog nooit hebt gedanst of al enige ervaring hebt, deze cursus is geschikt voor iedereen.

Tijdens onze cursus krijg je de kans om te ervaren hoe leuk stijldansen is. We geven je een overzicht van de verschillende stijlen en de daarbij behorende danspassen. Van quickstep tot cha cha cha en van jive tot engelse wals, alles komt wel aan bod.

Stijldansen is van alle tijden en een heerlijke manier om in beweging te komen, plezier te hebben en te ontspannen. Tijdens deze cursus zul je verbaasd zijn hoe snel je de danspassen onder de knie krijgt en hoeveel plezier je zult hebben tijdens het dansen.

Schrijf je nu in voor onze kennismakingscursus en ontdek zelf hoe leuk stijldansen is!Kijk voor de lesdag en lestijd die bij deze kennismakingscursus horen in het lesrooster. Voor de kosten van deze kennismakingscursus verwijzen wij je naar lesgelden.

De eerstvolgende mogelijkheid om deze kennismakingscursus te starten is op:
Er is nog geen startdatum van de kennismakingscursus bekend, of deze cursus is al van start gegaan.

   © Copyright 2017, J4Dnl. Alle rechten voorbehouden aan Dansschool De Rijk